oldaltérkép
   
Adatvédelem
 

A személyes adatok védelme


A COMP'FORT - figyelemmel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló a 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseire is - minden tőle elvárható intézkedést megtesz az Ön személyes adatainak védelme érdekében
Honlapunk megtekintéséhez általában nem kérünk semmilyen Önre vonatkozó személyes adatot. Mindemellett egyes esetekben - például ha Ön valamilyen terméket kíván vásárolni honlapunkon keresztül, vagy igényt tart valamely szolgáltatásunkra, melyhez ezen adatok ismerete elengedhetetlen - szükségünk lehet az Ön nevére, telefonszámára, címére, vagy e-mail címére. Ilyen esetekben természetesen honlapunkon Önt előzetesen tájékoztatjuk erről annak érdekében, hogy Ön személyes adatairól rendelkezve eldönthesse, az ilyen adatszolgáltatáshoz kötött szolgáltatásunkat igénybe kívánja-e venni. Az említett előzetes tájékoztatás az itt említett feltételekre történő utalás révén kiterjed arra is, hogy a COMP'FORT az Ön személyes adatait milyen módon és célra használja fel. Amennyiben Ön személyes adatai felhasználására engedélyt ad, ezzel felhatalmazza a COMP'FORT-ot azok itt ismertetett feltételek mellett történő felhasználására.

Általános szabályként COMP'FORT az Ön által megadott személyes adatokat csak a szükséges mértékben és csak a honlapunkon Ön által igényelt szolgáltatás nyújtása céljából használja fel. Amennyiben ettől eltérően személyes adatait honlapunk vagy az azon nyújtott szolgáltatások fejlesztéséhez kívánjuk felhasználni, erre vonatkozóan honlapunkon minden esetben külön engedélyt kérünk Öntől. Amennyiben Ön ezt a külön engedélyt nem kívánja megadni, vagy az engedély megadását követően bármikor úgy dönt, hogy az engedélyt visszavonja, erre a honlapunkon a megfelelő ikonra, címre vagy az esetenként Önnek küldött e-mail-ben megadott címre történő kattintással bármikor lehetősége van.

Szeretnénk felhívni szíves figyelmét arra, hogy honlapunk felkeresése esetén az Ön IP-címe regisztrálásra kerül, amely azonban nem teszi lehetővé, hogy hozzáférhessünk az Ön személyes adataihoz tekintettel arra, hogy az említett adatvédelmi törvény értelmében azokat az Ön Internet-szolgáltatója még kérésünkre sem adhatja ki részünkre. Ugyanakkor ezeket az adatokat különféle statisztikák és elemzések készítésére felhasználjuk annak érdekében, hogy honlapunkat illetve az azokon nyújtott szolgáltatásokat folyamatosan fejleszteni tudjuk.

Tekintettel arra, hogy COMP'FORT-nak nem áll módjában a közölt személyes adatok valódiságának illetve annak ellenőrzése, hogy azokat valóban a jelzett személy szolgáltatta-e ki, a COMP'FORT az ilyen jellegű esetleges visszaélésekért, illetve az azokból eredő bármilyen jellegű közvetett vagy közvetlen kárért, kiadásért nem vállal felelősséget.

  Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 
   bejelentkezés
azonosító:
jelszó:
regisztráció

   hírlevél
email:

      ©2005 CompFort Bt. - Telefon/fax: (06 1) 367-1384, (06 1) 367-1387